Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de lait
- 3 branches de verveine fraîche
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 60 g de sucre en poudre
- 30 g de sucre glace
- 1 pincée de sel
- 150 g de pomme golden, en dés
- 20 g de beurre demi-sel
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1515 kJ / 363 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème caramel
3 Std.
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3 Std.
Velouté de framboises au lait ribot
10 Min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8h
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35 min
Poires duchesse
12h 25min
Avocat farci au crabe
40 min
Petits gâteaux de crêpes à la pomme et au caramel
2 Std. 50 Min
Riz au lait, abricots à l'estragon
50 min
Gratin de raisin en sabayon
20min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2 Std. 15 Min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min