Brioche sans gluten

Brioche sans gluten

3.7 64 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
6 parts

Suroviny

  • 80 g de lait de soja
    80 g de lait demi-écrémé
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 150 g de farine de riz
  • 100 g de farine de manioc
  • 80 g de sucre de canne blond
  • 100 g de beurre doux coupé en morceaux
    100 g de margarine, bio de préférence, coupée en morceaux
  • 2 œufs
  • 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger (volitelně)
  • 1 pincée de sel
  • huile (volitelně) pour le moule

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 5.2 g
Kalorie 1480 kJ / 353 kcal
Tuk 16.3 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 46.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...