Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g de lait de soja
nebo 80 g de lait demi-écrémé - 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de farine de riz
- 100 g de farine de manioc
- 80 g de sucre de canne blond
-
100
g de beurre doux, coupé en morceaux
nebo 100 g de margarine, bio de préférence, coupée en morceaux - 2 œufs
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger (volitelně)
- 1 pincée de sel
- huile, pour le moule (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 46.2 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Tarte Tatin sans gluten
1 godz. 15 min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Mix de farines sans gluten
5 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Madeleines sans gluten
1 godz.
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 godz. 30 min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min