Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 290 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à soupe bombée de sucre en poudre
- 150 g de farine de châtaigne
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café bombée de sel
- 150 g de châtaignes cuites et pelées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1494.8 kJ / 352.8 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain complet ultra-moelleux
2 godz. 15 min
Pain de seigle
5h
Pain à la châtaigne
2óra 55p
Pain vapeur à l'épeautre
1h 30 min
Pain de seigle scandinave
26h
Pain aux céréales
3h 30min
Pain complet au muesli
4h 5min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain aux graines
5h