Kompatibilní verze
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'amandes émondées
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 3 œufs
- 100 g de farine de maïs complète
- 100 g de polenta
- 150 g de beurre doux, détaillé en petits cubes (1 cm env.)
- 1 c. à café d'arôme d'amande amère
- le zeste d'un citron jaune, non traité
-
50
g de lait d'amande
nebo 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 461 kJ / 111 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuits aux céréales complètes
1 Std. 30 Min
Crème soyeuse au tofu et chocolat corsé
6h 15min
Petits gâteaux au gingembre
35min
Crème au chocolat sans lactose
12 Std.
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2 Std. 15 Min
Rochers aux amandes et à la stévia sans sucre ajouté
15 min
Biscuit coco-canneberge
20 min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 Std. 15 Min
Brioche sans gluten
3 Std. 15 Min
Barres tendres, avoine et noix
40 Min
Gâteau de quinoa au chocolat
2 Std. 35 Min
Galettes de pois chiche à la tomate
30 min