Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 50 g de sucre en poudre
- beurre, pour les moules
- farine de blé, pour fariner
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre vanillé maison
- farine
- farine, pour les moules
La crème d'amande et la finition
- pistaches, décortiquées et non salées, concassées, pour la finition
- 3 œuf
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
- 25 g d'amandes en poudre
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 oranges, détaillées en suprêmes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1797 kJ / 430.9 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake orange-pavot
1 Std. 15 Min
Tarte au melon et muscat de Rivesaltes
2 Std.
Financier à la Passion
35 min
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 Std. 30 Min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 Min
Tarte à la fleur d'oranger
2 Std.
Tarte à l'ananas
3h
Cake mi-figue mi-raisin
55 Min
Tarte abricot-pistache
1 Std. 15 Min
Tarte à l'orange
12 Std.
Tarte aux figues, amandes et romarin
2 Std. 5 Min