Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte de haricot azuki
- 150 g de haricots azuki secs, préalablement trempés pendant 4-24 heures
- 850 g d'eau
- 50 g de sucre roux
Le gâteau de riz
- 100 g de farine de riz blanc (voir "Conseil(s)")
- 125 g de farine de riz gluant
- 60 g sucre glace maison
- 75 g de lait
- 15 g de fruits déshydratés (raisins, abricots ou pêches par ex.), coupés en petits morceaux
- 1000 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1318 kJ / 314 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Muffins à la semoule de maïs
20 Min
Crème au chocolat sans lactose
12h
Gâteau carotte-amande sans sucre ajouté et son glaçage
1h
Gâteau revigorant
1h
Crêpes sans lactose à la confiture
1h
Roulés pavot-cranberries
2 godz.
Curry de banane plantain
35 Min
Glace Anko
10 godz. 15 min
Crêpes au tofu soyeux
50 min.
Cheesecake au tofu soyeux
4h
Gâteau moelleux miel et cardamome
40 Min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25 min.