Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte de haricot azuki
- 150 g de haricots azuki secs, préalablement trempés pendant 4-24 heures
- 850 g d'eau
- 50 g de sucre roux
Le gâteau de riz
- 100 g de farine de riz blanc (voir "Conseil(s)")
- 125 g de farine de riz gluant
- 60 g sucre glace maison
- 75 g de lait
- 15 g de fruits déshydratés (raisins, abricots ou pêches par ex.), coupés en petits morceaux
- 1000 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1318 kJ / 314 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Potée de haricots azuki à la provençale
13h
Crème au chocolat sans lactose
12 Std.
Smoothie potiron-noisette et graines de chia
12 Std.
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2 Std. 15 Min
Farce exotique
15min
Bouillon parfumé
35 Min
Crêpes au tofu soyeux
50 Min
Omelette végétale sans œuf
35 Min
Blanc-manger à la banane
3u. 15min
Beurre de noix de coco
5 Min
Gâteau de quinoa au chocolat
2h 35 min
Curry de lentilles et citrouille à la vapeur
1h 15min