
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo ½ sachet levure boulangère sèche - 100 g de sucre en poudre
- 270 g d'eau
- 6 c. à soupe huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 500 g de farine à pain et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café rase de sel
- 1000 g de raisins noirs sans pépins, coupés en deux
- 1 c. à café de graines d'anis vert
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 371 kcal / 1552 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 70 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pommes farcies aux fruits secs
1 Std.
Cake aux figues
1 Std. 10 Min
Pâte brisée sucrée
1 Std. 50 Min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1 Std.
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12 Std.
Focaccia sucrée à la noisette
2 Std. 20 Min
Pizza blanche à la ligurienne
1 Std. 45 Min
Amandine à la cerise
2 Std.
Confiture de potiron à l'orange
6 Std. 45 Min
Confiture mangue-carotte
45 Min
Brioche au potiron
3 Std. 45 Min
Confiture courge-orange
6 Std.