Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de sucre en poudre
- 270 g d'eau
- 6 c. à soupe huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 500 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café rase de sel
- 1000 g de raisins noirs sans pépins, coupés en deux
- 1 c. à café de graines d'anis vert
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté en croûte à la châtaigne
13 godz. 30 min
Chutney de canneberges
1h
Pie à la rhubarbe et à l'orange
1h 15 min
Tartelette à la rhubarbe
2u. 45min
Galette magique des Rois
3 Std. 15 Min
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Kampanisu (biscuits finlandais)
30 min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Schiacciatina
2h 20 min
Gâteau un peu forêt-noire
45 min
La tarte au sirop d'érable
55 min
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1h 10 min