Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g d'algues kombu, déshydratées (dulce, nori, laitue de mer par ex.)
- 550 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé semi-complet (T110)
- 200 g de farine de blé, type 45, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 30 g de miel
- 10 g d'huile d'olive
- farine de blé, type 45, pour le saladier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 674 kJ / 158 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
4 godz.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 godz.
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain de seigle
5h
Pain de seigle
2h 40min
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Pain aux graines
5h
Pain aux fruits secs
3h 45 min
Pain au levain biologique
5h 5min
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain au levain
8h