
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g d'algues kombu déshydratées (dulce, nori, laitue de mer par ex.)
- 550 g d'eau et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé semi-complet (T110)
- 200 g de farine de blé type 45, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 30 g de miel
- 10 g d'huile d'olive
- farine de blé type 45, pour le saladier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 158 kcal / 674 kJ
- Protein
- 5.2 g
- Tuk
- 1.6 g
- Sacharidy
- 30.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain au levain
8hod.
Pain de seigle scandinave
26hod.
Petits pains au muesli
1hod. 40min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4hod.
Pain énergie aux graines
7hod. 25min
Pain de seigle
5hod.
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3hod. 5min
Pain à la farine d'épeautre
4hod.
Pain viking au sésame
3hod. 10min
Pain au levain biologique
5hod. 5min
Pain aux graines
5hod.
Pain aux céréales
3hod. 30min