Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g d'algues kombu, déshydratées (dulce, nori, laitue de mer par ex.)
- 550 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé semi-complet (T110)
- 200 g de farine de blé, type 45, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 30 g de miel
- 10 g d'huile d'olive
- farine de blé, type 45, pour le saladier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 674 kJ / 158 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain viking au sésame
3sa 10 dk
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain au levain
8 Std.
Paximadi (pain biscotte crétois)
9h
Petits pains au muesli
1 godz. 40 min
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5 min
Pain vapeur à l'épeautre
1h 30min
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15min
Pain de seigle scandinave
26u.
Pain au levain biologique
5h 5 min