Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de salmón ahumado en trozos
- 120 g de queso de Burgos en trozos
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco (solo las hojas) (volitelně)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 230 g de masa de hojaldre (1 lámina)
- 1 aguacate en láminas
- 100 g de tomates cherry en mitades
- 50 g de rúcula
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2190 kJ / 523 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 32.6 g
- Tuk
- 37.1 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 629.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fría de melón
10 min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Mac and Cheese
45min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Gazpacho de melón
15min
Mini gofres bravas
2h 30 min
Melón con jamón en tempura con gazpacho de melón
30min
Blinis de sarraceno con salmón ahumado y caviar
30min
Galletas de parmesano y hierbas
50min
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1h 15 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Trufas de chocolate negro
4h 30 min