Croissants de salmón, crema de queso y lechuga

Croissants de salmón, crema de queso y lechuga

5.0 6 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 78hod.
12 raciones

Suroviny

Salmón gravlax
  • de azúcar
    150 g
  • de sal gorda
    150 g
  • de semillas de hinojo
    1 cucharadita colmada
  • de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
    30 - 40 g
  • de lomo de salmón fresco con piel
    1000 g
  • de brandy
    2 cucharadas
Crema de queso y hierbas
  • de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
    10 g
  • de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
    10 g
  • de queso cremoso
    250 g
  • de mayonesa
    50 g
  • de zumo de limón
    10 g
Montaje
  • minicroissants
    12
  • de lechuga batavia, troceadas
    3 - 4 hojas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 298 kcal / 1249 kJ
Protein 14.2 g
Tuk 16.9 g
Sacharidy 21.7 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 5.7 g
Sodík 3036.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...