Kompatibilní verze
Croissants de salmón, crema de queso y lechuga
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmón gravlax
- 150 g de azúcar
- 150 g de sal gorda
- 1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
- 30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 1000 g de lomo de salmón fresco con piel
- 2 cucharadas de brandy
Crema de queso y hierbas
- 10 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 250 g de queso cremoso
- 50 g de mayonesa
- 10 g de zumo de limón
Montaje
- 12 minicroissants
- 3 - 4 hojas de lechuga batavia, troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1249 kJ / 298 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 3036.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevos rellenos de aguacate y atún
55min
Vasitos arcoíris de fruta y crema de yogur
20min
Ensaladilla de gambas
1h
Entrecots marinados con salsa de frutos rojos y ensalada
4 godz. 30 min
Fruta con miel y limón
15min
Ensalada de bogavante en salpicón
50min
Ensalada de frutos del mar con vinagreta de puerro
1h 20min
Ensalada de tomate con ventresca
45min
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20min
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1h 30min
Ensalada Waldorf con pollo
30min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10min