Kompatibilní verze
Croissants de salmón, crema de queso y lechuga
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmón gravlax
- 150 g de azúcar
- 150 g de sal gorda
- 1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
- 30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 1000 g de lomo de salmón fresco con piel
- 2 cucharadas de brandy
Crema de queso y hierbas
- 10 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 250 g de queso cremoso
- 50 g de mayonesa
- 10 g de zumo de limón
Montaje
- 12 minicroissants
- 3 - 4 hojas de lechuga batavia, troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1249 kJ / 298 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 3036.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cerdo asado
29h 20min
Carré de cordero al romero
1 Std. 15 Min
Estrella de hojaldre con sardinas
1 Std. 30 Min
Langostinos con chimichurri de cítricos
30 min
Buñuelos de maíz y gambones
1 Std.
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15 min
Spritz de granada
1 Std.
Mousse de yogur
6h 15min
Corona con verduras asadas
1 Std. 40 Min
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Coliflor a la plancha con puré de judías blancas
25 min
Berenjenas con romesco
1 Std.