泡椒猪肝

泡椒猪肝

4.2 6 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 猪肝 切薄片
    220 克
  • 豆瓣酱 郫县豆瓣酱
    1 茶匙
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 蚝油
    1 茶匙
  • 菜籽油
    70 克
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 切丝
    2 片
  • 泡椒 切段
    4 - 5 颗
  • 花椒
    1 茶匙
  • 韭菜 切段
    50 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 280.3 mg
Protein 15.2 g
Kalorie 1369.7 kJ / 327.7 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 6.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...