Zařízení & příslušenství
泡椒猪肝
Příprava 20min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
猪肝 切薄片220 克
-
豆瓣酱 郫县豆瓣酱1 茶匙
-
玉米淀粉1 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
菜籽油70 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜 切丝2 片
-
泡椒 切段4 - 5 颗
-
花椒1 茶匙
-
韭菜 切段50 克
-
糖½ 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
280.3 mg
Protein
15.2 g
Kalorie
1369.7 kJ /
327.7 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
6.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年味
10 recepty/-ů
Čína
Čína