Zařízení & příslušenství
剁椒鱼头
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
料酒20 克
-
盐1 茶匙
-
鱼头 一切二,洗净600 克
-
油40 克
-
蒜头5 瓣
-
姜10 克
-
剁椒 去除剁椒水180 克
-
豆豉5 克
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切葱花2 根
-
油 适量,淋在鱼头上
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
31.5 g
Kalorie
1291.8 kJ /
308.8 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína