剁椒鱼头

剁椒鱼头

4.3 16 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 料酒
    20 克
  • 1 茶匙
  • 鱼头 一切二,洗净
    600 克
  • 40 克
  • 蒜头
    5 瓣
  • 10 克
  • 剁椒 去除剁椒水
    180 克
  • 豆豉
    5 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切葱花
    2 根
  • 适量,淋在鱼头上

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 31.5 g
Kalorie 1291.8 kJ / 308.8 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...