
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 牛肉 ,切4×4厘米
- 适量 料酒
- 3 片 姜
- 20 克 油
- 20 克 泡姜 切段
- 30 克 泡椒 切段
- 1 片 香叶
- 1 个 八角
- 1 块 桂皮
- ¼ 茶匙 花椒
- 1 个 草果
- 2 支 葱 切段
- 5 克 姜 切片
- 3 支 干辣椒
- 20 克 辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 胡椒粉
- 1 茶匙 糖
- 10 克 老抽
- 50 克 料酒
- 300 克 白萝卜 切滚刀块
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 379 kcal / 1585 kJ
- Protein
- 38.8 g
- Tuk
- 13.2 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Vláknina
- 12.4 g