Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meat Filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp fine sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g plain flour (approx. 10% protein content) (see tips)
- ½ tsp fine sea salt
- 5 g oil (e.g. vegetable or sunflower oil)
Cooking
- 1 Tbsp oil (e.g. vegetable or sunflower oil)
- 100 g water
- 1 tsp black sesame seeds
- 15 g spring onions, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 124 mg
Alternativní recepty
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Focaccia
3 Std.
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Tomato Focaccia
3 Std.
Char Siu Pastries
6h 10min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4h
Pork Buns (Nikuman)
2 Std.
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 Std. 35 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min