Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Grümmelkandis, braun
- 10 Zweige Thymian, davon 5 Zweige abgezupft
- 1 geh. TL Fenchelsaat
- 1 TL Salz
- 100 g Balsamico, dunkel
- 550 g Rotwein, trocken
- 20 Schalotten (ca. 400 g), halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 640 kJ / 152 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aprikosen-Ketchup
45min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1h
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1h 50min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Eingelegte Pilze in Öl und Wein
45min
Estragon-Aioli ohne Ei
10min
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Tapenade
5min
Rotweinbutter
3u. 20min
Remoulade
10min
Kartoffel-Dressing
30min