Zařízení & příslušenství
Bärlauch-Hollandaise
Příprava 15min.
Celkový 15min.
350 Gramm
Suroviny
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele30 g
-
Öl30 g
-
Butter in Stücken250 g
-
Wasser50 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Eigelb3
-
Senf½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 350 Gramm
Protein
14 g
Kalorie
10029 kJ /
2396 kcal
Tuk
262 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bärlauch
12 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Bärlauchöl
15min.
Bärlauchbutter
10min.
Bärlauch-Zabaglione
10min.
Bärlauch-Rub
2hod. 10min.
Bärlauch-Faltenbrot
2hod. 30min.
Bärlauch-Aioli
10min.
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min.
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4hod. 30min.
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min.
Bärlauch-Aufstrich
15min.
Bärlauchsalz
27hod. 25min.
Bärlauchpaste
20min.