
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele
- 30 g Öl
- 250 g Butter in Stücken
- 50 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eigelb
- ½ TL Senf
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 350 Gramm
- Kalorie
- 2396 kcal / 10029 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 262 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauchöl
15min
Bärlauchbutter
10min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1hod. 10min
Bärlauch-Rub
2hod. 10min
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
50min
Bärlauch-Aioli
10min
Bärlauch-Spaghetti
30min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4hod. 30min
Bärlauchsalz
27hod. 25min
Bärlauchpaste
20min