Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 200 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 1 EL Orangenlikör (z.B. Cointreau oder Grand Marnier)
- 4 Eier (Größe L), getrennt
- 50 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1840 kJ / 440 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5h 30min
Erdbeer-Tiramisu
5h 30min
Orangenparfait
6h 30min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 godz. 30 min
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Schokoladenmousse marmoriert
8 godz. 35 min
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Vanille-Zabaglione
15min
Zimtmousse
5h 40 min
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min