Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 200 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 1 EL Orangenlikör (z.B. Cointreau oder Grand Marnier)
- 4 Eier (Größe L), getrennt
- 50 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1840 kJ / 440 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Parfait
4h 30 min
Orangenparfait
6h 30min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Panna Cotta al caffè
5 Std.
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Limettencreme
45 min
Cheesecake mit Safranbirnen
4h 30 min
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2 Std. 25 Min
Birnen-Parfait
6h
Kaffee-Sabayon
10 min
Kaffee-Sabayon
10 min
Marquise au chocolat
8h 30min