Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 200 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 1 EL Orangenlikör (z.B. Cointreau oder Grand Marnier)
- 4 Eier (Größe L), getrennt
- 50 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1840 kJ / 440 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orangen-Likör-Creme
20 min.
Zitronencreme
10h
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Mandeleis
5h 20min
Orangen-Schokomousse
8h 15min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Orangenparfait
6h 30min
Panna Cotta al caffè
5h
Limetten-Gin-Sorbet
10h 20min
Limoncello-Creme
5h
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 Std. 45 Min
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min