Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser
- 50 g Zucker
- 1 Limette, Bio, 2 Streifen Schale (à 2 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 EL Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 300 g Mango, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Topping
-
40
g Sesamkrokant
nebo 40 g Erdnusskrokant - 150 g Mango, in Stücken
- 100 g Orangensaft
- 8 - 10 Minzblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1696 kJ / 404 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mango-Tiramisu
15min
Panna Cotta
5h
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Schokoladenmousse marmoriert
8 godz. 35 min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4h 50min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2hod. 15min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Honigmousse
3h 45min
Quark-Mousse
5h
Orangenparfait
6 Std. 30 Min
Schoko-Minz-Panna cotta mit Erdbeeren
5h
Limoncello-Creme
5h