Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser
- 50 g Zucker
- 1 Limette, Bio, 2 Streifen Schale (à 2 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 EL Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 300 g Mango, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Topping
-
40
g Sesamkrokant
nebo 40 g Erdnusskrokant - 150 g Mango, in Stücken
- 100 g Orangensaft
- 8 - 10 Minzblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1696 kJ / 404 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 Std. 50 Min
Geeiste Zimt-Mousse
5 Std.
Panna Cotta
5 Std.
Limoncello-Creme
5 Std.
Honigmousse
3 Std. 45 Min
Joghurtmousse Vanille
2h 30min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Quark-Mousse
5 Std.
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 Std. 15 Min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min