Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g weiße Kuvertüre
- 500 g Wasser
- Öl zum Bestreichen
- 250 g Rhabarber, in Stücken
- 50 g Puderzucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 90 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 700 g Erdbeeren
- 60 g Holunderblütensirup
- 2 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9h
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Schoko-Orangen-Trüffel
1h 35min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 Std.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Geeiste Zimt-Mousse
5h
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 godz.