
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g weiße Kuvertüre
- 500 g Wasser
- Öl zum Bestreichen
- 250 g Rhabarber in Stücken
- 50 g Puderzucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 90 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 700 g Erdbeeren
- 60 g Holunderblütensirup
- 2 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 624 kcal / 2611 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4hod. 50min
Zwetschgen-Parfait
8hod. 40min
Erdnuss-Halbgefrorenes mit Kirsch-Bananen-Ragout und Vanilleschaum
5hod.
Quark-Mousse
5hod.
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2hod. 30min
Rhabarber-Trifle
20min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5hod. 30min
Cassis-Rotwein-Birnen
24hod.
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9hod.
Limetten-Buttermilch-Mousse
3hod.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10hod.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min