Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade, in Stücken
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne, gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna Cotta
5h
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Vitello Tonnato
48h
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Eierlikörmousse
8h 30 min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Lebkuchenparfait
8h 15min