Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade, in Stücken
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne, gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Zitronen-Parfait
4 godz. 30 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Panna Cotta
5u.
Lebkuchenparfait
8h 15min
Weiße Schokoladenmousse
5 godz. 30 min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 Std. 30 Min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Limetten-Gin-Sorbet
10 Std. 20 Min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.