
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade in Stücken
- 120 g Butter weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 414 kcal / 1732 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24hod.
Zabaglione
15min
Lebkuchenparfait
8hod. 15min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Kürbiskernparfait
5hod. 45min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Gebrannte Eierlikörcreme
1hod. 15min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3hod.
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Zabaglione al Prosecco
15min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10hod.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min