Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade, in Stücken
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne, gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10óra
Rhabarber-Parfait
8h 50min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Crème brûlée
2h 30min
Vitello Tonnato
48h
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Lebkuchenparfait
8u. 15min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 godz. 30 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Eierlikörmousse
8h 30min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min