Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Sonnenblumenöl
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Ei (Kl. L)
- 200 g Roquefort
- 200 g Milch
- 20 g Weißweinessig
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeeressig-Vinaigrette
5min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10min
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40min
Gorgonzola-Sauce
20min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10min
Käsesoufflés mit Salat
55min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Joghurt-Ingwer-Dressing
10min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min
Asia-Dressing
5min
Salatsauce für Blattsalate
10min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5min