Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à spätzles
- 5 œufs
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine de blé
La garniture
- 30 g de beurre doux
- 300 g de girolles fraîches
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1973 kJ / 468 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Streusel
2 godz.
Manneles
1 godz. 30 min
Butterbredele
2 godz. 30 min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12u. 45min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Spaetzles à l'alsacienne
40 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min