
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à spätzles
- 5 œufs
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine de blé
La garniture
- 30 g de beurre doux
- 300 g de girolles fraîches
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 5 brins de ciboulette fraîche ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 468 kcal / 1973 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 16.8 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bredele
12hod. 45min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1hod. 30min
Streusel
2hod.
Manneles
1hod. 30min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1hod. 10min
Butterbredele
2hod. 30min
Kougelhopf
2hod. 55min
Spaetzles à l'alsacienne
40min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3hod.
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1hod. 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2hod. 45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min