Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à spätzles
- 5 œufs
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine de blé
La garniture
- 30 g de beurre doux
- 300 g de girolles fraîches
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1973 kJ / 468 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1h 30min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3j
Streusel
2 Std.
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Spaetzles à l'alsacienne
40 Min
Galettes de viande et choucroute
40 Min
Butterbredele
2h 30min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Kougelhopf
2h 55 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1ωρ. 10 λεπτ.
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Manneles
1h 30min