Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farine de blé, pour le moule
- 1 pâte brisée maison
- 50 g d'amandes émondées
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- 500 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 2 œufs
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de cassonade
- 60 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 c. à soupe de rhum
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2235 kJ / 535.6 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 32.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake moelleux à la rhubarbe
1 Std. 40 Min
Bâtonnets aux noisettes
1 Std. 50 Min
Biberlis d'Appenzell
2 Std. 20 Min
Patate douce cake
1 Std. 20 Min
Miel au gingembre
Žádné hodnocení
Flan au potiron et aux pommes
3 Std. 30 Min
Tarte sucrée au potiron
1h
Milla de potiron
1h 10min
Brioche au potiron
3u. 45min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Gâteau marbré potiron-chocolat
2j 30 menit
Cake aux marrons sans gluten
45min