Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farine de blé, pour le moule
- 1 pâte brisée maison
- 50 g d'amandes émondées
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- 500 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 2 œufs
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de cassonade
- 60 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 c. à soupe de rhum
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2235 kJ / 535.6 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 32.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau aux carottes
1h 10min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1 Std. 25 Min
Gâteau de carottes
1 Std. 5 Min
Gâteau marbré potiron-chocolat
2 Std. 30 Min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Tarte sucrée au potiron
1h
Cake marbré chocolat et courge
1h 45min
Moelleux patate douce, vanille et coco
1h 15min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1h 15min
Dal à la courge
30 Min
Key lime pie
5h 5min
Pumpkin pie
2 Std.