Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farine de blé, pour le moule
- 1 pâte brisée maison
- 50 g d'amandes émondées
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- 500 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 2 œufs
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de cassonade
- 60 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 c. à soupe de rhum
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2235 kJ / 535.6 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 32.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Brioche au potiron
3h 45min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1 godz.
Tarte sucrée au potiron
1 godz.
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45min
Cheesecake à la citrouille et aux épices
4h 55 min
Gâteau de carottes
1h 5min
Crumble pie aux pommes, coings et noisettes
1 godz. 30 min
Flan au potiron et aux pommes
3h 30min
Pumpkin pie
2 godz.
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20min
Patate douce cake
1h 20min