Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di funghi porcini freschi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di burro
- 30 g di cipolla
- 170 g di farina
- 800 g di latte intero, a temperatura ambiente
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di sale (volitelně)
- 400 - 500 g di pangrattato
- 2 - 3 uova sbattute
- 300 g di olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alle olive
2h
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
2h
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 godz. 40 min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Champignon ripieni al forno
1h
Crema spalmabile di funghi
35 min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
Paccheri filanti al gratin
1h 35 min.
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 min
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Crostata classica alla frutta mista
1 godz. 20 min