Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra
- 500 g di farina tipo 0
- 3 cucchiaini di sale
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di origano secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
180
g di alici fresche pulite e diliscate
nebo 180 g di filetti di acciuga sott'olio - 50 g di patata tagliata a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 99.8 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Pizza frescolina
1h 40min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Focaccia pugliese
1ωρ. 10 λεπτ.
Panini ripieni di funghi cardoncello
1h 15min
Pizza ai frutti di mare
2 Std.
Pizza ai peperoni
1h 55min
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2j 10 menit
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Focaccia ai friarielli
2 godz. 15 min