Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra
- 500 g di farina tipo 0
- 3 cucchiaini di sale
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di origano secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
180
g di alici fresche pulite e diliscate
nebo 180 g di filetti di acciuga sott'olio - 50 g di patata tagliata a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 99.8 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Corona di pane con il sesamo
15 Std. 30 Min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Pizza ai peperoni
1sa 55 dk
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3h
Focaccia ai cicinielli
1 godz. 45 min
Pizza alla romana
1h 40min
Tortine al formaggio
50 min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2 godz. 10 min
Taralli al limoncello
45 min
Focaccia a sorpresa
2h
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min