Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra
- 500 g di farina tipo 0
- 3 cucchiaini di sale
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di origano secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
180
g di alici fresche pulite e diliscate
nebo 180 g di filetti di acciuga sott'olio - 50 g di patata tagliata a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 99.8 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia spinaci e olive
1 godz. 30 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1 godz.
Focaccia alla crema di formaggi
2 godz. 10 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Sgombri all'agro
1h 45min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Ciambella del mugnaio
40 min
Focaccia dolce alle mele
1h 45min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40 min
Conchiglioni agli spinaci
1 godz. 15 min