Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
- 200 g di spinaci freschi, le foglie
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pane raffermo
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia cruda spellata, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2966 kJ / 709 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 81.6 g
- Tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Gnocchi di patate
1h 30min
Piadina romagnola
15min
Tortelli verdi
3h 30min
Bauletti di carne triestini
1h
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Focaccia al formaggio
55min
Stecco di carne con cuore filante
20min
Tortellini in brodo
1h 20 phút
Gnocco fritto
1h 5min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Tigelle
3h 50min