Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
- 200 g di spinaci freschi, le foglie
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pane raffermo
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia cruda spellata, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2966 kJ / 709 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 81.6 g
- Tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
"Uccellini scappati"
40min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Agnolotti del plin
10h 30min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Focaccine fantasia
2h 5min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Piadina romagnola
15 Min
Torta di rose
2 Std.
Croissant con tonno affumicato
6h
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Risotto rosmarino e speck
25min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min