Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
- 200 g di spinaci freschi, le foglie
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pane raffermo
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia cruda spellata, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2966 kJ / 709 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 81.6 g
- Tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salame di cioccolato in crema inglese
2 godz. 40 min
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Salame di cioccolato
3h 10 min
Budino al cioccolato
6 Std. 15 Min
Agnolotti al brasato
3h
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4h 35min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Filetto in crosta di patate
2h 15 min
Cannoncini alla crema
3h
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1h