Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cipollotti in quarti
- 300 g di acqua
- 20 g di aceto
- 250 g di bastoncini di surimi, a metà
- 2 uova sode
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 200 g di maionese
- 1 baguette a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 13.43 g
- Sacharidy
- 10.38 g
- Tuk
- 25.99 g
- Vláknina
- 0.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 godz. 20 min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Scaloppine di maiale con salsa alle ciliegie
30 Min
Marinatura al Marsala
20min
Lampredotto
1 godz. 20 min
Granchio ripieno
1 Std. 10 Min
Patè al formaggio di capra
10min
Insalata capricciosa di carne
15min
Bocconcini di pesce croccanti con salsa tartara
50 min
Crostini di pane con tapenade
25min
Crema spalmabile di funghi
35min
Crostoni alla salsiccia
15min