Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cipollotti in quarti
- 300 g di acqua
- 20 g di aceto
- 250 g di bastoncini di surimi, a metà
- 2 uova sode
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 200 g di maionese
- 1 baguette a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 13.43 g
- Sacharidy
- 10.38 g
- Tuk
- 25.99 g
- Vláknina
- 0.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di porcini
45min
Charlotte al pandoro e spumante
4h 50min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Lampredotto
1h 20min
Granchio ripieno
1 Std. 10 Min
Schiacciatina
2u. 20min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Crostoni saporiti
35min
Crostini con fegatini di pollo
40min