Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 10 g di funghi porcini secchi, tritati grossolanamente
- 2 tuorli
Condimento ai funghi
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi champignon a fette
- 40 g funghi porcini secchi, tritati grossolanamente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 33.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Gnocchetti de gris
30 min
Lasagne agli asparagi
1h 30min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1u. 40min
Tortelli di zucca mantovani
2u. 30min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1 Std. 20 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Spatzle di zucca con salsiccia
1 Std.
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min