
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 10 g di funghi porcini secchi tritati grossolanamente
- 2 tuorli
Condimento ai funghi
- 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi champignon a fette
- 40 g funghi porcini secchi tritati grossolanamente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 553 kcal / 2314 kJ
- Protein
- 19.8 g
- Tuk
- 33.6 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Lasagne al radicchio
2hod.
Lasagne agli asparagi
1hod. 30min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Crêpes agli asparagi e salmone
2hod. 30min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Lasagne asparagi e funghi
2hod.
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2hod. 40min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Pappardelle umbre al pomodoro
1hod.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1hod. 10min