Gnocchi alla romana ai funghi

Gnocchi alla romana ai funghi

4.7 43 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

Gnocchi
  • 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di latte intero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di burro + q.b.
  • 250 g di semolino di grano
  • 10 g di funghi porcini secchi tritati grossolanamente
  • 2 tuorli
Condimento ai funghi
  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di funghi champignon a fette
  • 40 g funghi porcini secchi tritati grossolanamente
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di panna da cucina

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 19.8 g
Kalorie 2314 kJ / 553 kcal
Tuk 33.6 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 42.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...