Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1100 - 1300 g de rabillo de ternera en una pieza
- 300 g de cebollitas francesas cortadas en cuartos
- 60 g de mantequilla
- 4 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de vino blanco para cocinar (p. ej. El Guiso®)
- 200 g de agua
- 20 g de caramelo líquido
- 100 g de orejones de albaricoque
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- 1 cucharadita de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1605 kJ / 384 kcal
- Protein
- 42.77 g
- Sacharidy
- 12.28 g
- Tuk
- 18.18 g
- Vláknina
- 3.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillo de cerdo a la naranja
40min
Entraña de ternera al chimichurri
30min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Filetes de ternera al vino
25min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes
50min
Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron
40min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1 Std. 10 Min
Ternera al ron con setas
25min
Solomillo de ternera al vapor con patatas panadera para dos
20min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min