![Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/48210138-D8C2-441E-BD76-CADEE4616917/Derivates/0010006a-e602-4b64-aab2-df83b13de313.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1100 - 1300 g de rabillo de ternera en una pieza
- 300 g de cebollitas francesas cortadas en cuartos
- 60 g de mantequilla
- 4 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de vino blanco para cocinar (p. ej. El Guiso®)
- 200 g de agua
- 20 g de caramelo líquido
- 100 g de orejones de albaricoque
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- 1 cucharadita de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1605 kJ / 384 kcal
- Protein
- 42.77 g
- Sacharidy
- 12.28 g
- Tuk
- 18.18 g
- Vláknina
- 3.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al cava
1hod.
Pollo con almendras
20 Min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (HESTAN CUE)
50min
Pan de carne con puré de patata y salsa con champiñones
50min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes
50min
Ternera Stroganoff
1hod.
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 godz.
Filetes de ternera al vino
25 Min
Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron
40min
Pollo al azafrán con champiñones
40min
Pollo con salsa de almendra
50min
Ternera al ron con setas
25 Min