Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas

Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas

4.5 32 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • de aceite de oliva
    2 cucharadas
  • de rabillo de ternera en una pieza
    1100 - 1300 g
  • de cebollitas francesas cortadas en cuartos
    300 g
  • de mantequilla
    60 g
  • de sal
    4 pellizcos
  • de pimienta molida
    3 pellizcos
  • de vino blanco para cocinar (p. ej. El Guiso®)
    300 g
  • de agua
    200 g
  • de caramelo líquido
    20 g
  • de orejones de albaricoque
    100 g
  • de ciruelas pasas sin hueso
    50 g
  • de maicena
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 384 kcal / 1605 kJ
Protein 42.77 g
Tuk 18.18 g
Sacharidy 12.28 g
Vláknina 3.65 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...