Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1100 - 1300 g de rabillo de ternera en una pieza
- 300 g de cebollitas francesas cortadas en cuartos
- 60 g de mantequilla
- 4 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de vino blanco para cocinar (p. ej. El Guiso®)
- 200 g de agua
- 20 g de caramelo líquido
- 100 g de orejones de albaricoque
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- 1 cucharadita de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1605 kJ / 384 kcal
- Protein
- 42.77 g
- Sacharidy
- 12.28 g
- Tuk
- 18.18 g
- Vláknina
- 3.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Ternera al ron con setas
25min
Filetes de ternera al vino
25min
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 Std.
Paletilla de cerdo glaseada a la miel
2h 10min
Entraña de ternera al chimichurri
30min
Solomillo de cerdo con arroz, judías y brócoli
30min
Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron
40min
Lomo de cerdo con piña
1h 15min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min