Kompatibilní verze
Tagliatelle de harina de castaña al pesto de nueces (sin gluten)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 200 g de harina de castañas sin gluten Celnat®
- 100 g de harina sin gluten Adpan® mix repostería (y un poco más para trabajar la masa)
- 3 huevos
- 10 g de aceite de oliva
- harina sin gluten para espolvorear
Pesto de nueces
- 30 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de nueces en mitades
- ½ diente de ajo
- 150 g de leche entera
- 20 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal (y algo más para hervir la pasta)
- sal paca cocer la pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1844 kJ / 441 kcal
- Protein
- 12.85 g
- Sacharidy
- 41.21 g
- Tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Mousse de chocolate y aguacate
10 Min
Quinoa germinada con verduras crudivegana
Žádné hodnocení
Tortitas integrales con manzanas a la vainilla y canela
1 Std.
Pastelitos de almendra con nata y frutos rojos (sin gluten)
1h 45 min
Granola sin gluten
1h 10 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1 Std. 35 Min
Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)
1 Std. 35 Min
Risotto de quinoa a la provenzal
30 min
Gofres sin gluten
50 min
Ensalada de quinoa y queso feta (sin gluten)
1 Std.