Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevos (180 g)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
Relleno de requesón y preparación de los ravioli
- 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
- 100 g de queso mascarpone
- 250 g de requesón (escurrido)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- harina para espolvorear
Salsa de berenjena
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- 5 tallos de cebollino
- 500 g de berenjena en dados (1-2 cm)
- 200 g de tomate en dados (2-3 cm)
- 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas, reserve unas hojas para servir)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2258 kJ / 540 kcal
- Protein
- 23.51 g
- Sacharidy
- 41.21 g
- Tuk
- 31.26 g
- Vláknina
- 4.11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes de espinacas, beicon y requesón
1 Std. 10 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 Std.
Pasta "alla Norma"
50min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Canelones de verdura y mascarpone
1 Std.
Empanadillas de hojaldre vegetarianas
1 Std.
Hojaldre provenzal
2h
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40min