Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 160 g di taralli secchi al peperoncino
- 80 g di burro morbido a pezzi
Crema
-
100
g di latte intero
nebo 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 100 g di peperoni sott'olio a filetti, sgocciolati
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Girelle alle erbe con bresaola
8 godz.
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 godz.
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Mug cake al cioccolato bianco
20 Min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 godz.
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Cheesecake al pesto genovese
9 godz.
Gateau di ricotta e cioccolato
1 Std. 10 Min