Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mele speziate
- 4 mele adatte alla cottura (es. Renette, Bramley)
- 2 cucchiaini di zucchero vanigliato, fatto in casa
- 4 anici stellati
- 4 pizzichi di zenzero in polvere
- 4 chiodi di garofano
- 4 pizzichi di cannella in polvere
Brodo Thai
- 150 g di cipolla, a metà
- 20 - 30 g di radice fresca di zenzero, affettato sottilmente
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di gamberi crudi sgusciati, con le teste
- 1400 g di acqua
- 40 g di aceto di riso
- 30 g di salsa di pesce
- 2 chiodi di garofano
- 1 anice stellato
- 3 pizzichi di sale, + q.b.
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato, + q.b.
- 80 g di spaghettini cinesi, tipo noodles
- 2 pizzichi di alga wakame, in fiocchi (volitelně)
-
100
g di germogli di soia freschi
nebo 100 g di germogli di fagioli freschi - 15 foglie di coriandolo, fresche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1242 kJ / 296 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso cantonese allo zenzero
35min
Ramen con polpettine di gamberi e orata
45 min
Marinatura al Whisky
15min
Zuppa vietnamita (Pho)
2h 30min
Tom Yum Kung
30 min
Salsa di cozze al curry
Žádné hodnocení
Salsa satay
20 min
Manzo al tamarindo con riso
9 godz. 10 min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Zuppa del pescatore
50min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 min