Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 400 g di radicchio a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- farina q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2552 kJ / 610 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Pasta all'uovo
1 Std.
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1 Std. 10 Min
Ravioli asparagi e bottarga
45min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Cappellacci di zucca
1 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2h
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min