Burro al tonno

Burro al tonno

4.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
1 Ricetta completa

Suroviny

  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa

Protein 27.2 g
Kalorie 7155 kJ / 1710 kcal
Tuk 177 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 2.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...