Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 177 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema all'aglio
50 dk
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Torta di riso carrarina
3h 10min
Salsa della nonna
3h 30min
Lampredotto
1h 20min
Aceto aromatizzato alla menta
20 dk
Pandoro
12h
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Patè al formaggio di capra
10 Min
Composta di pomodori e capperi
1sa
Insalata capricciosa di carne
15 Min
Dado granulare
8h 15min