Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 177 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Pagnotta ripiena con crema ai formaggi
1 godz. 20 min
Caramelle mou
1h 15min
Tortini soffici al vapore con confettura di lamponi
50 min
Gelato al miele
8hod. 15min
Aroma di capperi
4h 10min
Finanzieri alle olive taggiasche (per 2 persone)
40min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Pasta fresca al cacao
1 Std. 10 Min
Grissini al formaggio
1h
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Zabaione caldo al passito
15min