Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne

Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne

4.0 4 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 10hod.
40 pezzi

Suroviny

Crocchette al Gorgonzola
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di burro
  • 150 g di farina tipo 00
  • 400 g di latte intero a temperatura ambiente
  • 300 g di Gorgonzola stagionato o altro formaggio erborinato (vedere varianti) a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alla mela cotogna
  • 100 g di cotognata a pezzi
  • 100 g di acqua
Terminare la preparazione
  • pangrattato
  • 2 uova sbattute
  • olio per frittura

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 3.1 g
Kalorie 607 kJ / 145 kcal
Tuk 12.1 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...