Kompatibilní verze
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocchette al Gorgonzola
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 150 g di farina tipo 00
- 400 g di latte intero a temperatura ambiente
- 300 g di Gorgonzola stagionato o altro formaggio erborinato (vedere varianti) a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alla mela cotogna
- 100 g di cotognata a pezzi
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 uova sbattute
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di patate a faccina
2 godz. 5 min
Tortino allo zenzero con crumble al cacao
1 godz.
Pane pesto e pomodori
3h 55min
Torta di limone destrutturata
40min
Cocktail alla zucca
1h 30min
Palline di ricotta in brodo
1 godz. 15 min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Canapè frittatine di verdura
35min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1 godz. 20 min
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
1h 40min
Salatini vegetariani
50min