Kompatibilní verze
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocchette al Gorgonzola
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 150 g di farina tipo 00
- 400 g di latte intero a temperatura ambiente
- 300 g di Gorgonzola stagionato o altro formaggio erborinato (vedere varianti) a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alla mela cotogna
- 100 g di cotognata a pezzi
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 uova sbattute
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato al cioccolato
12hod.
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15 min
Streuseltaler
1 Std. 45 Min
Gelato alla vaniglia
12hod.
Croissant
7h 30min
Charlotte alle pere (senza glutine)
7hod. 15min
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30 min
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2 Std. 50 Min
Crocchette con salame piccante
9 Std. 30 Min
Croissant
7h 30min
Crocchette di carne
9 godz.