
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Olivenöl zum Einfetten
- 650 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 300 g Kalbfleisch (aus dem Rücken), geputzt
- 5 Prisen Pfeffer
- 30 g Weißweinessig
- 30 g Kapern (Nonpareille), abgetropft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 180 g Thunfisch, in Öl abgetropft
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 734 kcal / 3076 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 52 g
Alternativní recepty
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Pizza mit Salsiccia
2hod. 40min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1hod. 50min
Mini-Focacce Phantasie
2hod. 5min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Focaccia mit Thymian
1hod. 55min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1hod.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1hod.
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Weizentortillas mit Kalb-Fajitas
1hod.
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min