Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Olivenöl zum Einfetten
- 650 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 300 g Kalbfleisch (aus dem Rücken), geputzt
- 5 Prisen Pfeffer
- 30 g Weißweinessig
- 30 g Kapern (Nonpareille), abgetropft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 180 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3076 kJ / 734 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10min
Focaccia mit Thymian
1h 55min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1h
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Krabben-Päckchen
35 min
Weizentortillas mit Kalb-Fajitas
1h
Vitello Tonnato
48h
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h