Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Olivenöl zum Einfetten
- 650 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 300 g Kalbfleisch (aus dem Rücken), geputzt
- 5 Prisen Pfeffer
- 30 g Weißweinessig
- 30 g Kapern (Nonpareille), abgetropft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 180 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3076 kJ / 734 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Focaccia mit Salami und Feigen
2 godz. 30 min
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Graved Lachs
48h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min