Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Birnenkompott
- 150 g Weißwein
- 70 g Zucker
- 1 Vanilleschote, längs aufgeschnitten
- 1 Zimtstange
- 1 Zitrone
- 2 Birnen, geschält (ca. 300 g), in mundgerechten Stücken
Soufflé
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
- 60 g Zucker und mehr zum Ausstreuen
- 160 g Spekulatius
- 80 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 1 EL Mehl
- ¾ TL Backpulver
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7óra
Schoko-Grießflammeri
5h 20min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Mohn-Marzipan-Creme
3h
Erdbeermousse
4hod. 15min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Honigmousse
3h 45min
Cheesecake mit Safranbirnen
4h 30min
Zimtmousse
5h 40min
Lebkuchenmousse
1 godz. 15 min
Lebkuchenparfait
8 Std. 15 Min