Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Birnenkompott
- 150 g Weißwein
- 70 g Zucker
- 1 Vanilleschote, längs aufgeschnitten
- 1 Zimtstange
- 1 Zitrone
- 2 Birnen, geschält (ca. 300 g), in mundgerechten Stücken
Soufflé
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
- 60 g Zucker und mehr zum Ausstreuen
- 160 g Spekulatius
- 80 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 1 EL Mehl
- ¾ TL Backpulver
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joghurtmousse Vanille
2h 30min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 Std. 30 Min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6h
Lebkuchenparfait
8 Std. 15 Min
Geeiste Zimt-Mousse
5 Std.
Limettensorbet mit Gin
3 Std. 45 Min
Lebkuchen-Tiramisu
2h 15min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7hod.
Kürbiskernparfait
5h 45min
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min