Zařízení & příslušenství
Roggenfladenbrot
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
8 Stück
Suroviny
-
Haferflocken70 g
-
Wasser500 g
-
2 TL Trockengerm, (8 g)frische Germ zerbröselt20 g
-
Honig2 EL
-
Sonnenblumenöl etwas mehr für die Hände100 g
-
Roggenmehl200 g
-
Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen380 g
-
Salz1 ½ TL
-
Fenchelsamen, ganz (volitelně) nach Geschmack½ - 1 TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
9 g
Kalorie
1738 kJ /
415 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
4.8 g
Sacharidy
61 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Maisbrot
1 Std. 5 Min
Vollkorn-Brötchen
2 Std.
Dinkel-Hafer-Brot
1 Std. 10 Min
Dinkelkeimbrot
72 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Italienisches Maisbrot
1 Std. 50 Min
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1 Std. 30 Min
Vollkornspitze
24 Std.
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Dinkelbrot
1 Std. 30 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min