Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Haferflocken
- 500 g Wasser
-
20
g frische Germ, zerbröselt
nebo 2 TL Trockengerm (8 g) - 2 EL Honig
- 100 g Sonnenblumenöl, etwas mehr für die Hände
- 200 g Roggenmehl
- 380 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Fenchelsamen, ganz, nach Geschmack (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Ciabattabrötchen
1 Std. 50 Min
Vollkorn-Brötchen
2 Std.
Venezianische Brötchen
4h 20min
Pfeffer-Brötchen
1 Std. 20 Min
Bolivianischer Reis-Pilaf
1 Std.
Mehrkorn-Focaccia
2h 5min
Kürbiskern-Bagels
1 Std. 30 Min
Dille und Feta Fladenbrot
1 Std. 20 Min
Erdäpfelfladenbrote
12h
Türkisches Fladenbrot
2h 10min
Vollkornspitze
24 godz.
Ciabattabrötchen
1h 40min