Roggenfladenbrot

Roggenfladenbrot

4.3 18 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
8 Stück

Suroviny

  • Haferflocken
    70 g
  • Wasser
    500 g
  • frische Germ zerbröselt
    20 g
    2 TL Trockengerm, (8 g)
  • Honig
    2 EL
  • Sonnenblumenöl etwas mehr für die Hände
    100 g
  • Roggenmehl
    200 g
  • Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen
    380 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Fenchelsamen, ganz (volitelně) nach Geschmack
    ½ - 1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 9 g
Kalorie 1738 kJ / 415 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 61 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...