
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Haferflocken
- 500 g Wasser
-
20
g frische Germ zerbröselt
nebo 2 TL Trockengerm (8 g) - 2 EL Honig
- 100 g Sonnenblumenöl etwas mehr für die Hände
- 200 g Roggenmehl
- 380 g Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Fenchelsamen, ganz nach Geschmack (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 415 kcal / 1738 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 61 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Leinsamenbrot
1hod. 30min
Toastbrot
3hod.
Dinkelkeimbrot
72hod.
Maisbrot
1hod. 5min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1hod. 30min
Dille und Feta Fladenbrot
1hod. 20min
Vollkorn-Brötchen
2hod.
Erdäpfelfladenbrote
12hod.
Ciabattabrötchen
1hod. 40min
Türkisches Fladenbrot
2hod. 10min
Körnerbrötchen
2hod. 50min
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1hod. 30min