Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cialda di Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
Tortino di patate
- burro q.b.
- farina di mais q.b.
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pane raffermo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fettine sottili (5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 120 g di mozzarella, tagliata in 6 pezzi
Termine della preparazione
- 50 g di insalata valeriana, lavata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 22.4 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Frittelle di gamberi
1 godz.
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola
3h 30min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 godz.
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12 godz.
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Mini fior di cheesecake
2 godz. 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min