
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cialda di Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
Tortino di patate
- burro q.b.
- farina di mais q.b.
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pane raffermo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 500 g di patate a pasta farinosa pelate e a fettine sottili (5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 120 g di mozzarella tagliata in 6 pezzi
Termine della preparazione
- 50 g di insalata valeriana lavata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 330 kcal / 1381 kJ
- Protein
- 20.2 g
- Tuk
- 18.3 g
- Sacharidy
- 22.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1h 30min
Flan al salmone affumicato
45min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min