Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglioline di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di pane a cubetti (1 cm)
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di mortadella, in una sola fetta tagliata a pezzi (1 cm)
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2196 kJ / 525 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 42.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Polpette di tonno e ricotta
20 min
Polpettone di tonno
35 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Polpette al sugo
45 Min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Polpette di salmone e Gruviera con insalata
1 Std. 20 Min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Polpette di pollo con pancetta croccante
45 Min
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min