Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di petto di pollo (4 fette)
- 12 - 20 fettine di pancetta tesa di maiale (in base alla dimensione dei rotoli)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 scalogno a pezzi
- 150 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- 12 - 20 fette di Fontina
- 800 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2222 kJ / 531 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 32.9 g
- Vláknina
- 187.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine ai funghi
40min
Polpettone classico
1h 15min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45 min
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1h 30min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Polpettone in crosta
1h 10min
Involtini di carne al Varoma
40min