Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di petto di pollo (4 fette)
- 12 - 20 fettine di pancetta tesa di maiale (in base alla dimensione dei rotoli)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 scalogno a pezzi
- 150 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- 12 - 20 fette di Fontina
- 800 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2222 kJ / 531 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 32.9 g
- Vláknina
- 187.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Involtini di carne al Varoma
40 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpette al sugo
45 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Involtini di vitello
35 Min
Topo polpette
45 Min
Involtini mare e monti
1 Std. 10 Min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45 min.