Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di code di scampi
- 600 g di acqua
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pomodoro maturo a pezzi
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 bustina di zafferano
- pane tostato, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1100 kJ / 263 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40 Min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Ravioli di patate e gamberi
1h 20 min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20 min
Castagnole ripiene
14 Std.
Risotto alla crema di granchio
35 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Risotto al nero di seppia
35 Min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 min