Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di code di scampi
- 600 g di acqua
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pomodoro maturo a pezzi
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 bustina di zafferano
- pane tostato, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1100 kJ / 263 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce misto
40min
Dado di pesce
1h 40min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Astice in bella vista
1h 15min
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Vellutata di fagioli e cozze
1 Std. 5 Min
Crostata ricotta e confettura di visciole
1h 50min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Risotto al nero di seppia
35min