Gnocchi al sugo di anatra

Gnocchi al sugo di anatra

4.8 39 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

Gnocchi
  • 700 g di patate a pasta farinosa pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 100 g di acqua
  • 300 g di farina tipo 00
  • farina tipo 00 q.b.
  • farina tipo 00
Sugo di anatra
  • 80 g di sedano a pezzi
  • 70 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 160 g di salsicce di maiale fresche, spellate e sgranate
  • 300 g di anatra il petto a tocchetti (2 cm circa)
  • 100 g di vino bianco
  • 400 g di salsa di pomodoro preferibilmente datterini
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 36.4 g
Kalorie 3176 kJ / 759 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 6.2 g
Sacharidy 94.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...