
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 700 g di patate a pasta farinosa pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- farina tipo 00 q.b.
- farina tipo 00
Sugo di anatra
- 80 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di salsicce di maiale fresche, spellate e sgranate
- 300 g di anatra il petto a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 400 g di salsa di pomodoro preferibilmente datterini
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 759 kcal / 3176 kJ
- Protein
- 36.4 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 94.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2hod. 30min
Minestra imbottita
1hod. 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1hod. 10min
Gnocchi al ragù
2hod. 10min
Fagioli con le cotiche
1hod. 45min
Crespelle di Teramo
1hod. 15min
Tortellini in brodo
1hod. 20min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2hod. 5min
Gnocchi al pomodoro
1hod. 30min
Crescentine modenesi
11hod.