Gnocchi al sugo di anatra

Gnocchi al sugo di anatra

4.8 38 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

Gnocchi
  • di patate a pasta farinosa pelate e a tocchetti (2 cm circa)
    700 g
  • di acqua
    100 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • farina tipo 00 q.b.
  • farina tipo 00
Sugo di anatra
  • di sedano a pezzi
    80 g
  • di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
    70 g
  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salsicce di maiale fresche, spellate e sgranate
    160 g
  • di anatra il petto a tocchetti (2 cm circa)
    300 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di salsa di pomodoro preferibilmente datterini
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 759 kcal / 3176 kJ
Protein 36.4 g
Tuk 26 g
Sacharidy 94.8 g
Vláknina 6.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...