Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- farina tipo 00 q.b.
- farina tipo 00
Sugo di anatra
- 80 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di salsicce di maiale fresche, spellate e sgranate
- 300 g di anatra, il petto a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 400 g di salsa di pomodoro, preferibilmente datterini
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3176 kJ / 759 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 94.8 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Strozzapreti pasticciati
1sa 40 dk
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 godz. 30 min
Gnocchi con pastissada
2h 30min
Castagnole
1h 20min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min