Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- farina tipo 00 q.b.
- farina tipo 00
Sugo di anatra
- 80 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di salsicce di maiale fresche, spellate e sgranate
- 300 g di anatra, il petto a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 400 g di salsa di pomodoro, preferibilmente datterini
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3176 kJ / 759 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 94.8 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Gnocchi di patate crude e pane
40 λεπτ.
Piadina romagnola farcita
55min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di patate
1h 30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Gnocchetti di granturco
1h 5min
Minestra imbottita
1h 30min
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Fettuccine all'abruzzese
1h