Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- farina tipo 00 q.b.
- farina tipo 00
Sugo di anatra
- 80 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di salsicce di maiale fresche, spellate e sgranate
- 300 g di anatra, il petto a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 400 g di salsa di pomodoro, preferibilmente datterini
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3176 kJ / 759 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 94.8 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2j
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2j 30 menit
Tortellini in brodo
1j 20 menit
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Tortelli verdi
3h 30min
Minestra imbottita
1j 30 menit
Gnocchi al pomodoro
1j 30 menit
Cappelletti reggiani
2j
Piadina romagnola farcita
55 Min
Gnocchi al ragù
2j 10 menit
Crescia al formaggio
3h 10min
Maritozzi
11 godz.