Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 170 g di latte intero
- 20 g di burro a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 819.2 kJ / 195.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 317.5 mg
Alternativní recepty
Purè di patate all'aglio
50min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min
Crema pasticcera
15min
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15 Std.
Torta margherita CucinaBarilla
1h
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 godz. 40 min
Banane con salsa al cocco e cannella
30min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Panna montata all'aneto
5 Min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Impasto per pizza
1h
Crema pasticcera al cucchiaio
15min