Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 cdita hoja de tomillo fresco
- 40 g de aceite
- 665 g de carne de cerdo, pierna cortada en trozos de 5 cm
- 150 g de agua
- 70 g de vino blanco
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 962 kJ / 299 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25 min
Bisteces a la mexicana
30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Pastel de carne
40 min
Salpicón de res
1h
Adobo con carne
50 min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Carne de res a la jardinera
40 min
Entomatado de cerdo
1h
Barbacoa Tex-Mex
2h