
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filetes de pescado blanco en cubos (1 cm, p.ej. sierra, huachinango, robalo, lenguado o cazón)
- 1 ½ cdita de sal o al gusto
- 200 g de jugo de limón recién exprimido
- 210 g de jitomate guaje en cuartos y sin semillas (aprox. 2 piezas)
- 100 g de cebolla morada en trozos
- 150 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de orégano seco o al gusto (volitelně)
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 1 aguacate maduro y en cubos (1 cm)
-
tostadas para servir
nebo galletas saladas para servir - limones los necesarios para servir, en cuartos
- de salsa picante roja, p.ej. Tabasco Valentina o Botanera
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 565 kcal / 2372 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 1105 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Aguacates rellenos de atún
20min
Ceviche
30min
Pescado a la diabla
30min
Salpicón de pollo
25min
Guacamole
10min
El mejor pavo navideño
4hod. 40min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Milanesas de res
1hod. 40min
Puré de papa y poro
40min