Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filetes de pescado blanco, en cubos (1 cm, p.ej. sierra, huachinango, robalo, lenguado o cazón)
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- 200 g de jugo de limón recién exprimido
- 210 g de jitomate guaje, en cuartos y sin semillas (aprox. 2 piezas)
- 100 g de cebolla morada, en trozos
- 150 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de orégano seco, o al gusto (volitelně)
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 1 aguacate, maduro y en cubos (1 cm)
-
tostadas, para servir
nebo galletas saladas, para servir - limones, los necesarios para servir, en cuartos
- de salsa picante roja, p.ej. Tabasco, Valentina o Botanera
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2372 kJ / 565 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1105 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25 min
Picadillo
25 min
Caldo de pollo con arroz
35 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Entomatadas de pollo
40 min
Salpicón de res
1h
Salpicón de pollo
25 min
Tostadas de picadillo
1h 10 min
Tostadas de rajas con pollo
40 min
Agua de jamaica
20min
Ceviche
30 min
Guacamole
10min