Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filetes de pescado blanco, en cubos (1 cm, p.ej. sierra, huachinango, robalo, lenguado o cazón)
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- 200 g de jugo de limón recién exprimido
- 210 g de jitomate guaje, en cuartos y sin semillas (aprox. 2 piezas)
- 100 g de cebolla morada, en trozos
- 150 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de orégano seco, o al gusto (volitelně)
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 1 aguacate, maduro y en cubos (1 cm)
-
tostadas, para servir
nebo galletas saladas, para servir - limones, los necesarios para servir, en cuartos
- de salsa picante roja, p.ej. Tabasco, Valentina o Botanera
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2372 kJ / 565 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1105 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tostadas de rajas con pollo
40 min
Salpicón de res
1 Std.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Arroz frito
40 min
Adobo con carne
50 min
Pasta con camarones y chorizo
30 min
Pescado a la diabla
30 min
Chilaquiles Rojos
25 min
Entomatadas de pollo
40 min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25 min
Caldo de res
1 Std. 15 Min