Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de queso parmesano
- 10 ramas de cebollín
- 120 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 cdita de paprika
- ¾ cucharadita de ajo en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 650 g de agua
- 2 elotes amarillos, aprox. 200 g, cortados en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2440 kJ / 581 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Agua de jamaica
20 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Elotes asados con mayonesa de chile
45 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min