Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de queso parmesano
- 10 ramas de cebollín
- 120 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 cdita de paprika
- ¾ cucharadita de ajo en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 650 g de agua
- 2 elotes amarillos, aprox. 200 g, cortados en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2440 kJ / 581 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Verduras al vapor
45min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Agua de jamaica
20 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Arroz primavera
40 Min
Elotes asados con mayonesa de chile
45min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min