Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 10 g di sale + q.b.
- 2 g di caglio animale (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5355 kJ / 1280 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 98 g
- Tuk
- 72 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burro
40 min
Formaggio fresco
9hod. 45min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Quark
15 Std. 20 Min
Confettura di ananas e pepe rosa
55min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Primo sale
13 godz. 30 min
Yogurt fresco
11hod. 10min
Yogurt
12 Std.
Formaggella alle erbe
4 godz. 20 min
Caciotta fresca piccante
8h
Ricotta
5h 30 min.