
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 10 g di sale + q.b.
- 2 g di caglio animale (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5355 kJ / 1280 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 98 g
- Tuk
- 72 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Latte condensato
1 Std.
Primo sale
13 Std. 30 Min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Dado di carne
45 Min
Burro
40 Min
Ketchup
1 Std. 20 Min
Ricotta
5 Std. 30 Min
Formaggella alle erbe
4 Std. 20 Min
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Torrone morbido
6 Std. 20 Min