Kompatibilní verze
Biscotti di frolla montata al cacao e habanero orange
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di zucchero
- 250 g di burro morbido a pezzi
- 400 g di farina tipo 00
- 3 cucchiai di cacao amaro in polvere
- 2 pizzichi di pepe habanero orange
-
½
stecca di vaniglia, i semini estratti
nebo 1 cucchiaino di essenza di vaniglia - 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 335 kJ / 80 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta frolla
1h 10min
Glassa al cioccolato
20 min
Panna montata
10 min
Pasta frolla
1h 50 min
Pasta sablé al cacao
1h 10min
Pasta biscotto
1h
Rose del deserto
45min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema diplomatica
30min
Cheesecake al cioccolato
9h 30min
Crostata morbida al cioccolato
2u. 40min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min